Nutriční hodnoty (Candát v sýrovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 824 kJ / 1 153 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 55,88 g |
| – nasycené | 23,86 g |
| – nenasycené | 24,20 g |
| –– mononenasycené | 20,00 g |
| –– polynenasycené | 4,20 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 2,44 g |
| Sůl | 5,99 g |
| Sacharidy | 16,70 g |
| – cukry | 13,00 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety z candáta | Candát filet | 400 g |
| 3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 20 dkg 20 dkg strouhaného 30% sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |