Nutriční hodnoty (Kyselé brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 626 kJ / 1 345 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,96 g |
| Tuky | 56,34 g |
| – nasycené | 3,85 g |
| – nenasycené | 49,06 g |
| –– mononenasycené | 34,71 g |
| –– polynenasycené | 14,36 g |
| ––– omega 3 | 4,61 g |
| Vláknina | 30,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 72 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 174,60 g |
| – cukry | 18,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| vývar nebo (1 kostka bujonu a 1/4 l vody) | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| asi 5 lžic asi 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |