Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicové cukroví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 983 kJ /
1 908 kcal
Bílkoviny24,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,68 g
Tuky99,60 g
– nasycené24,98 g
– nenasycené71,76 g
–– mononenasycené47,08 g
–– polynenasycené24,68 g
––– omega 31,70 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 266 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy219,60 g
– cukry50,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
40 g 40 g moučkového cukru Cukr bílý 40 g
6-8 lžiček 6-8 lžiček skořice Skořice ceylonská 56 g
150 g 150 g Hery Margarín 150 g
moučkový cukr (na obalení) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.