Nutriční hodnoty (Skořicové cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 983 kJ / 1 908 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,68 g |
| Tuky | 99,60 g |
| – nasycené | 24,98 g |
| – nenasycené | 71,76 g |
| –– mononenasycené | 47,08 g |
| –– polynenasycené | 24,68 g |
| ––– omega 3 | 1,70 g |
| Vláknina | 17,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 266 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 219,60 g |
| – cukry | 50,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
| 6-8 lžiček 6-8 lžiček skořice | Skořice ceylonská | 56 g |
| 150 g 150 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 150 g |
| moučkový cukr (na obalení) | Cukr bílý |