Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso na zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 226 kJ /
2 444 kcal
Bílkoviny105,25 g
– z toho živočišné bílkoviny85,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky164,10 g
– nasycené80,30 g
– nenasycené75,60 g
–– mononenasycené60,10 g
–– polynenasycené15,50 g
––– omega 31,16 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 490 mg
Sodík 4,36 g
Sůl10,75 g
Sacharidy123,45 g
– cukry32,25 g
––– laktóza6,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
250 ml 250 ml šlehačky Šlehačka 35% 250 ml
olej Olej řepkový
sáček sáček šikovné recepty selská sekaná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.