Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky s lečem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 000 kJ /
1 673 kcal
Bílkoviny135,81 g
– z toho živočišné bílkoviny133,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,13 g
Tuky112,93 g
– nasycené44,92 g
– nenasycené59,98 g
–– mononenasycené47,85 g
–– polynenasycené12,13 g
––– omega 30,49 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 619 mg
Sodík 2,36 g
Sůl5,71 g
Sacharidy27,30 g
– cukry17,70 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
plnotučná hořčice Hořčice plnotučná
koření na mletá masa Provensálské koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 1 malá sklenička leča Zelenina směs sterilovaná
20 dkg 20 dkg tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.