Nutriční hodnoty (Karbanátky s lečem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 000 kJ / 1 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
Tuky | 112,93 g |
– nasycené | 44,92 g |
– nenasycené | 59,98 g |
–– mononenasycené | 47,85 g |
–– polynenasycené | 12,13 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 619 mg |
Sodík | 2,36 g |
Sůl | 5,71 g |
Sacharidy | 27,30 g |
– cukry | 17,70 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
koření na mletá masa | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 1 malá sklenička leča | Zelenina směs sterilovaná | |
20 dkg 20 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |