Nutriční hodnoty (Karbanátky s lečem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 000 kJ / 1 673 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
| Tuky | 112,93 g |
| – nasycené | 44,92 g |
| – nenasycené | 59,98 g |
| –– mononenasycené | 47,85 g |
| –– polynenasycené | 12,13 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 619 mg |
| Sodík | 2,36 g |
| Sůl | 5,71 g |
| Sacharidy | 27,30 g |
| – cukry | 17,70 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| koření na mletá masa | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 1 malá sklenička leča | Zelenina směs sterilovaná | |
| 20 dkg 20 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |