Bořek pro Jarouška

majka Kuchařka:

Dorty 9 názorů

56

Suroviny

200 g mouky polohrubé
200 g mouky celozrnné
200 ml mléko
30 g droždí
100 ml olej
špetka soli špetka
1 kostka cukru
Nádivka:
kečup
rajčatový protlak
česnek
kuřecí maso
olivový olej
ananas
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Upečeme korpus, ten dvakrát prokrojíme, promažeme marmeládou, poklademe ovocem a potřeme krémem. Celý dort složíme do původního stavu a obmažeme boky i vrch dortu zbytkem krému. Boky obsypeme ořechy a vrch ozdobíme jedlou fotografií a marcipánovou hmotou. Vše barvíme potravinářskýma barvama podle potřeby.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bořek pro Jarouška

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: jak udělat modrou barvu dort bořek borek recept kaufland potravinářské barvy dort globus obsypání boků dortu borek dort klasický piškotový korpus obsypávání dortů börek recepty sněhurka z marcipánu jak obsypat boky dortu recept na borek korpus na dort globus jak obsypávat boky dortů jedlá fotografie postup recepty na jedly marcipan dort piškotový klasický potravinarske barvy kaufland supermarket potravinářské barvy

Zapomněl/a jsem heslo