Bořek pro Jarouška

majka Kuchařka:

Dorty 9 názorů

56

Suroviny

200 g mouky polohrubé
200 g mouky celozrnné
200 ml mléko
30 g droždí
100 ml olej
špetka soli špetka
1 kostka cukru
Nádivka:
kečup
rajčatový protlak
česnek
kuřecí maso
olivový olej
ananas
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Upečeme korpus, ten dvakrát prokrojíme, promažeme marmeládou, poklademe ovocem a potřeme krémem. Celý dort složíme do původního stavu a obmažeme boky i vrch dortu zbytkem krému. Boky obsypeme ořechy a vrch ozdobíme jedlou fotografií a marcipánovou hmotou. Vše barvíme potravinářskýma barvama podle potřeby.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bořek pro Jarouška

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo