Bořek pro Jarouška

Suroviny

200 g mouky polohrubé
200 g mouky celozrnné
200 ml mléko
30 g droždí
100 ml olej
špetka soli špetka
1 kostka cukru
Nádivka:
kečup
rajčatový protlak
česnek
kuřecí maso
olivový olej
ananas

Postup přípravy receptu

  1. Upečeme korpus, ten dvakrát prokrojíme, promažeme marmeládou, poklademe ovocem a potřeme krémem. Celý dort složíme do původního stavu a obmažeme boky i vrch dortu zbytkem krému. Boky obsypeme ořechy a vrch ozdobíme jedlou fotografií a marcipánovou hmotou. Vše barvíme potravinářskýma barvama podle potřeby.

Komentáře k receptu Bořek pro Jarouška

Tématické fráze: jak udělat modrou barvu dort bořek borek recept obsypávání dortů kaufland potravinářské barvy dort globus obsypání boků dortu recept na borek borek dort klasický piškotový korpus moučník pro jarouška börek recepty sněhurka z marcipánu jak obsypat boky dortu korpus na dort globus jak obsypávat boky dortů jedlá fotografie postup recepty na jedly marcipan dort piškotový klasický potravinarske barvy kaufland