Nutriční hodnoty (Rančerské kuře 2.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 960 kJ / 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,36 g |
| Tuky | 0,86 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,18 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 9,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,48 g |
| – cukry | 3,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuře | Kuře | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| lžička lžička pálivé papriky | Paprika pálivá | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 4 cl 4 cl koňaku | Brandy | 40 ml |