Nutriční hodnoty (Salát-fazolový s tuňákem z Itálie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 430 kJ / 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,87 g |
| Tuky | 0,59 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,29 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
| – cukry | 14,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 konzerva tuňáka (kousky) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí ve slaném nálevu | Fazole v konzervě | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
| sůl | Sůl mořská |