Nutriční hodnoty (Štafetky III.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 40 385 kJ / 9 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 142,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,15 g |
Tuky | 645,26 g |
– nasycené | 303,46 g |
– nenasycené | 283,28 g |
–– mononenasycené | 183,72 g |
–– polynenasycené | 99,56 g |
––– omega 3 | 14,87 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 5,42 g |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 3,36 g |
Sacharidy | 764,11 g |
– cukry | 615,05 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
16 16 vajec (potřebujeme 650 g bílků) | Vejce slepičí | 1120 g |
400 g 400 g pískového cukru | Cukr bílý | 400 g |
170 g 170 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 170 g |
170 g 170 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 170 g |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
500 g 500 g másla | Máslo kravské | 500 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
200 ml 200 ml teplé kávy (zrnkové, bez sedliny) | Káva espresso | 200 ml |
rozpuštěná čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |