Nutriční hodnoty (Filé s tymiánem a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 637 kJ / 869 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 182,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 180,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,88 g |
| Tuky | 5,64 g |
| – nasycené | 1,10 g |
| – nenasycené | 3,35 g |
| –– mononenasycené | 1,10 g |
| –– polynenasycené | 2,26 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 5,12 g |
| Cholesterol | 600 mg |
| Sodík | 682 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 19,20 g |
| – cukry | 16,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg Filet rybí | Treska filet | 1000 g |
| 4 ks 4 ks větších rajčat | Rajče červené čerstvé | 320 g |
| 2 2 šlehačky | Šlehačka 35% | |
| tymián | Tymián sušený | |
| máslo na vymazání | Máslo kravské | |
| tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sůl | Sůl mořská |