Nutriční hodnoty (Formanský dlabanec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 319 kJ / 76 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,59 g |
| Tuky | 0,18 g |
| – nasycené | 0,05 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 353 mg |
| Sůl | 0,88 g |
| Sacharidy | 16,70 g |
| – cukry | 9,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| sklenice sklenice (konzerva) sterilovaných fazolových lusků | Fazolky čerstvé | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 37.5 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| vegeta | Kořenící směs sypká | |
| plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| strouhaný křen | Křen čerstvý | |
| tatarka | Tatarská omáčka |