Nutriční hodnoty (Formanský dlabanec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 319 kJ / 76 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,59 g |
Tuky | 0,18 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 16,70 g |
– cukry | 9,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
sklenice sklenice (konzerva) sterilovaných fazolových lusků | Fazolky čerstvé | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 37.5 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
vegeta | Kořenící směs sypká | |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
strouhaný křen | Křen čerstvý | |
tatarka | Tatarská omáčka |