Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Formanský dlabanec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie319 kJ /
76 kcal
Bílkoviny1,59 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,59 g
Tuky0,18 g
– nasycené0,05 g
– nenasycené0,13 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,21 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 353 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy16,70 g
– cukry9,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
sklenice sklenice (konzerva) sterilovaných fazolových lusků Fazolky čerstvé
2-3 lžíce 2-3 lžíce kečupu Kečup sladký 37.5 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
vegeta Kořenící směs sypká
plátek plátek másla Máslo kravské
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
strouhaný křen Křen čerstvý
tatarka Tatarská omáčka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.