Nutriční hodnoty (Tvarohovo-makové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 466 kJ / 6 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,00 g |
Tuky | 342,86 g |
– nasycené | 39,07 g |
– nenasycené | 265,60 g |
–– mononenasycené | 160,10 g |
–– polynenasycené | 105,50 g |
––– omega 3 | 17,12 g |
Vláknina | 46,50 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 720 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 563,55 g |
– cukry | 341,85 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g mletého máku | Mák modrý mletý | 200 g |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
2 dcl 2 dcl oleje | Olej řepkový | 200 ml |
2 hrsti 2 hrsti rozinek | Rozinky | 100 g |
1 hrst 1 hrst mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |