Nutriční hodnoty (Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 927 kJ / 700 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,44 g |
| Tuky | 47,25 g |
| – nasycené | 23,80 g |
| – nenasycené | 22,00 g |
| –– mononenasycené | 17,23 g |
| –– polynenasycené | 4,77 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 9,54 g |
| Cholesterol | 125 mg |
| Sodík | 3,25 g |
| Sůl | 8,10 g |
| Sacharidy | 24,70 g |
| – cukry | 7,12 g |
| ––– laktóza | 2,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | |
| 4 4 tenké plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 4 lžíce 4 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 60 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 150 g 150 g pivního sýra | Pivní sýr | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |