Nutriční hodnoty (Krkovička plněná restovanou cibulkou a pivním sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 927 kJ / 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,44 g |
Tuky | 47,25 g |
– nasycené | 23,80 g |
– nenasycené | 22,00 g |
–– mononenasycené | 17,23 g |
–– polynenasycené | 4,77 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 9,54 g |
Cholesterol | 125 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 24,70 g |
– cukry | 7,12 g |
––– laktóza | 2,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | |
4 4 tenké plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
4 lžíce 4 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 60 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
150 g 150 g pivního sýra | Pivní sýr | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |