Nutriční hodnoty (Květákový salát s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 184 kJ / 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,60 g |
| Tuky | 42,80 g |
| – nasycené | 5,94 g |
| – nenasycené | 36,64 g |
| –– mononenasycené | 31,34 g |
| –– polynenasycené | 5,30 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 76 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 14,09 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g květáku | Květák čerstvý | 200 g |
| 200 g 200 g brokolice | Brokolice čerstvá | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| natvrdo uvařené vejce | Vejce slepičí | |
| 2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| špetku špetku cukru | Cukr bílý | |
| lžíci lžíci pažitky | Pažitka čerstvá | |
| strouhaný zázvor | Zázvor sušený |