Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min

35 min (35 min příprava)

26. 3. 2012 18:53

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie8 059 kJ / 1 926 kcal
Bílkoviny23,23 g
Tuky138,81 g
Vláknina14,41 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,71 g
Sůl6,65 g
Sacharidy107,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Prosím, neházejte po mě šutry :)) Dnes jsem opět improvizovala z masa, které je u nás pro jeho jemnost a krátkou dobu přípravy velice oblíbené. Šťáva byla perfektní, já jsem měla s uvedenými bramborami, manžel, který má brambory rád, jen když projdou přes prase, si dal s knedlíkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

16. 11. 2015 14:38

Lubomír Hnát:Také zdravím a děkuji za komentář:-K Ony ty ceny za 3a1/2roku od uveřejnění tohoto receptu dost stouply...1kg mražených žláz stojí 98,-kč a po čerstvých chlazených,které stojí 140,-kč/kg se slehla zem...Ale pokud náhodou jsou,tak vždy"zakřečkujeme"a nakoupíme do zásoby;-):-))

Lubomír Hnát

16. 11. 2015 11:06

Zdravím. mě baví jak někteří lidé přistupují k tomuto báječnému jídlu. To je jak s kuřecími křidélky, na stehýnku či prsou kůži hystericky svlékají z obavy z otravy ztlousnutím a na druhé straně olizují kůžičky potažené kůží.
Ale dobře tak, nabídka tohoto masa je omezená, a kdyby o něj byl velký zájem, tak by se zase nehorázně vyšplhali ceny. A fajnšmekři by ostrouhali.:-)

Anna Kocikova

28. 3. 2012 10:44

srettka::-D:-DSrettulko já vím,že Ty tohle opravdu nemusíš;-):-DTak mi tento receptík a další jiné podobné promiň:-8:-))Za pochvalu aranžmá Ti děkuji:-*:-K

nofrona

27. 3. 2012 18:30

srettka

27. 3. 2012 11:29

Jsem si rikala,co by to mohlo pod tim nazvem byt skryto. . .pak jsem zahlidla kadlikovo koment o koulich:-Oa doslo me to. . .oblibeny reproduk. . .nepozrela bych, ale aspon ti pochvalim aranzma;-)

Anna Kocikova

27. 3. 2012 11:05

Kadlik::-))Udělal jsi mi radost:-8a budu ráda,když dáš vědět jestli chutnalo;-):-)):yes:

Kadlik

27. 3. 2012 10:43

ano... to zkusím!!! V pátek jsem koupil tři kila koulí, jsou u nás v akci za 38 kaček kilo!!! Máme je i s dcerou rádi, a tohle vypadá zajímavě!!!!:yes:

Anna Kocikova

27. 3. 2012 10:36

Vaclav Fronek::-D;-)Vašíku díky:-*:-K

Vaclav Fronek

27. 3. 2012 07:05

Aničko SUPR +bodík 4

Anna Kocikova

26. 3. 2012 20:29

Eliza::-)Neházela jsem do hrnce vše,co mi přišlo pod ruku;-):-))Pečlivě jsem vybírala,aby se chutě nemlátily a opravdu jsme si jako vždy pochutnali:-K
Bibinko my už jsme přeřízečkovaní:-8tak zkouším nějaké šťavnatější verze:-p;-)
Díky za přízeň i komentíky:-)):-K

Bibinka

26. 3. 2012 19:26

Ani, to my bychom si býčí koule dali s chutí velikou, jen nejsou nikde vidět, tak je neseženu a nejvíc mi z nich chutnají řízečky. Takhle jsem je nikdy nedělala, ale co nebylo, může být vyzkoušeno;-) Jejich chuť znám velmi podrobně, tak dávám 3.bod:yes:

Eliza

26. 3. 2012 19:13

Aničko, házet šutry nebudu...;-):-K, víš, že Tě mám ráda. Přestože bych býčí pýchu raději pohřbila, než jedla, tak si ji umím odmyslet. Ostatní mi ale připadá jako "hodím do hrnce vše, co mi přijde pod ruku". I když, pokud jste si pochutnali...proč ne.

nofrona

26. 3. 2012 19:00

:-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak připravit býčí žlázy restované býčí žlázy recept býčí koule recept recept na býčí koule býčí koule recept býčí koule zelnice se šťouchanými brambory býčí koule - příprava byčí žlázy a jejich příprava co ke stouchanym bramborum příprava býčí žlázy býčí žlázy recept byci koule recepty co k bramboram maso ke stouchanym bramboram co se hodi k stouchanym bramborum býčí koule maso ráda recepty recepty delikatesy býčí koule a brambory byčí žlázy jako minutka restovaná

Suroviny: býčí žláza, slanina gazdovská, olej, česnek, cibule, mrkev, brokolice, zázvor čerstvý, víno, bujón zeleninový, brokolice, petrželka, brambory, mrkev, brokolice, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lnkg