Nutriční hodnoty (Indiánská srdíčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 966 kJ / 3 816 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,00 g |
| Tuky | 180,00 g |
| – nasycené | 63,30 g |
| – nenasycené | 107,40 g |
| –– mononenasycené | 75,40 g |
| –– polynenasycené | 32,00 g |
| ––– omega 3 | 2,10 g |
| Vláknina | 40,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 261 mg |
| Sůl | 0,57 g |
| Sacharidy | 480,00 g |
| – cukry | 312,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 190 g 190 g 100% tuku | Margarín | 190 g |
| 200 g 200 g hladké výběrové mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 180 g 180 g moučkového cukru | Cukr bílý | 180 g |
| 100 g 100 g kakaa (holandského na pečení) | Kakao prášek | 100 g |
| plátky mandlí nebo lískové oříšky | Mandle loupané | |
| 200 g 200 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
| 6 lžic 6 lžic vody | Voda | 108 ml |
| lžíci lžíci másla | Máslo kravské |