Nutriční hodnoty (Bábovka, bublanina, dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 030 kJ / 2 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,50 g |
| Tuky | 74,53 g |
| – nasycené | 9,23 g |
| – nenasycené | 55,93 g |
| –– mononenasycené | 40,09 g |
| –– polynenasycené | 15,84 g |
| ––– omega 3 | 4,18 g |
| Vláknina | 5,55 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 332 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 324,55 g |
| – cukry | 188,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 185 g 185 g cukru krupice | Cukr bílý | 185 g |
| 185 g 185 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 185 g |
| 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
| 50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 1/4 1/4 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
| ovoce | Jahody čerstvé | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |