Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka, bublanina, dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 030 kJ /
2 158 kcal
Bílkoviny44,54 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,50 g
Tuky74,53 g
– nasycené9,23 g
– nenasycené55,93 g
–– mononenasycené40,09 g
–– polynenasycené15,84 g
––– omega 34,18 g
Vláknina5,55 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 332 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy324,55 g
– cukry188,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
185 g 185 g pískového cukru Cukr bílý 185 g
185 g 185 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 185 g
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
1/4 1/4 prášku do pečiva Kypřící prášek 3 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.