Nutriční hodnoty (Vinná klobása na pivě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 547 kJ / 2 521 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,19 g |
| Tuky | 204,66 g |
| – nasycené | 113,09 g |
| – nenasycené | 90,36 g |
| –– mononenasycené | 54,06 g |
| –– polynenasycené | 36,30 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 13,96 g |
| Cholesterol | 370 mg |
| Sodík | 6,59 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 60,30 g |
| – cukry | 28,23 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vinné klobásy | Klobása vinná | 600 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 150 g 150 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 150 g |
| 200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
| 5 5 cherry rajčátka (dala jsem jedno normální) | Rajčata cherry | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |