Nutriční hodnoty (Vinná klobása na pivě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 547 kJ / 2 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,19 g |
Tuky | 204,66 g |
– nasycené | 113,09 g |
– nenasycené | 90,36 g |
–– mononenasycené | 54,06 g |
–– polynenasycené | 36,30 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 13,96 g |
Cholesterol | 370 mg |
Sodík | 6,59 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 60,30 g |
– cukry | 28,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vinné klobásy | Klobása vinná | 600 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
150 g 150 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 150 g |
200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
5 5 cherry rajčátka (dala jsem jedno normální) | Rajčata cherry | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |