Nutriční hodnoty (Topinka „COŠPAJZDAL“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 260 kJ / 1 018 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,87 g |
| Tuky | 59,53 g |
| – nasycené | 35,81 g |
| – nenasycené | 23,61 g |
| –– mononenasycené | 8,46 g |
| –– polynenasycené | 15,15 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,54 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 3,18 g |
| Sůl | 7,60 g |
| Sacharidy | 40,32 g |
| – cukry | 10,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 3-4 párky (klidně namixovaných) | Párek vepřový | 280 g |
| 10 dkg 10 dkg salámu Paprikáš | Suchý salám | 100 g |
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 7 stroužků 7 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 49 g |
| kečup | Kečup sladký | |
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| hrášek (kukuřice, žampiony) | Hrášek zelený | |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| sůl | Sůl mořská |