Nutriční hodnoty (Mánkova nadívaná kachna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 15 281 kJ / 3 652 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 234,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 224,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 267,96 g |
| – nasycené | 94,58 g |
| – nenasycené | 168,46 g |
| –– mononenasycené | 126,60 g |
| –– polynenasycené | 41,85 g |
| ––– omega 3 | 2,27 g |
| Vláknina | 9,48 g |
| Cholesterol | 1,21 g |
| Sodík | 2,47 g |
| Sůl | 6,02 g |
| Sacharidy | 72,35 g |
| – cukry | 15,99 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg kachny | Kachna | 2000 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 kachní játra (mohou být i kuřecí) | Játra kachní | |
| 1 špetka 1 špetka muškátového květu | Muškát květ sušený | |
| 150 g 150 g vepřového plecka | Vepřová plec | 150 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 2 rohlíky (nebo veka) | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská |