Nutriční hodnoty (Pracny II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 496 kJ / 2 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,85 g |
| Tuky | 185,95 g |
| – nasycené | 39,62 g |
| – nenasycené | 134,46 g |
| –– mononenasycené | 64,96 g |
| –– polynenasycené | 69,50 g |
| ––– omega 3 | 8,80 g |
| Vláknina | 12,30 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 219 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 280,95 g |
| – cukry | 112,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 180 g 180 g Hery ( nebo másla ) | Margarín | 180 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 90 g 90 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 90 g |
| 230 g 230 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 230 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 2 2 x hřebíček (mletý) | Hřebíček | |
| 1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 špetka 1 špetka kakaa | Kakao prášek |