Nutriční hodnoty (Pracny II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 496 kJ / 2 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,85 g |
Tuky | 185,95 g |
– nasycené | 39,62 g |
– nenasycené | 134,46 g |
–– mononenasycené | 64,96 g |
–– polynenasycené | 69,50 g |
––– omega 3 | 8,80 g |
Vláknina | 12,30 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 280,95 g |
– cukry | 112,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g Hery | Margarín | 180 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
90 g 90 g ořechů | Vlašské ořechy | 90 g |
230 g 230 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 230 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
2 2 x hřebíček (mletý) | Hřebíček | |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
1 špetka 1 špetka kakaa | Kakao prášek |