Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pracny II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 496 kJ /
2 987 kcal
Bílkoviny41,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,85 g
Tuky185,95 g
– nasycené39,62 g
– nenasycené134,46 g
–– mononenasycené64,96 g
–– polynenasycené69,50 g
––– omega 38,80 g
Vláknina12,30 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 219 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy280,95 g
– cukry112,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g Hery Margarín 180 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
90 g 90 g ořechů Vlašské ořechy 90 g
230 g 230 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 230 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 2 x hřebíček (mletý) Hřebíček
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská
1 špetka 1 špetka kakaa Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.