Nutriční hodnoty (Hruškový kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 369 kJ / 3 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,59 g |
| Tuky | 5,72 g |
| – nasycené | 0,91 g |
| – nenasycené | 3,13 g |
| –– mononenasycené | 0,52 g |
| –– polynenasycené | 2,61 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 64,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 67 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 744,31 g |
| – cukry | 685,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg hrušek | Hruška čerstvá | 2000 g |
| 2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
| 500 g 500 g cukru krystal | Cukr bílý | 500 g |
| 6-8 kusů 6-8 kusů celého hřebíčku | Hřebíček | |
| 1 svitek 1 svitek celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 1 kolečko citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| trochu trochu octa (do studené vody) | Ocet lihový |