Nutriční hodnoty (Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 7 805 kJ / 1 865 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 172,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 130,60 g |
| – nasycené | 57,41 g |
| – nenasycené | 65,46 g |
| –– mononenasycené | 55,88 g |
| –– polynenasycené | 9,58 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 408 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 5,80 g |
| Sacharidy | 0,13 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové kýty kotlety nebo plecka | Vepřová kýta | 800 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| dijonská hořčice (NESMÍ SE ZAMĚNIT!!!) | Hořčice dijonská | |
| olej | Olej řepkový | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| zlatý hovězí bujón Maggi | Bujón hovězí | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 8 kuliček 8 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
| namočené sušené hříbky | Hřib sušený | |
| 10-15 dkg 10-15 dkg libové anglické slaniny | Anglická slanina | 125 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |