Nutriční hodnoty (Dvoubarevná bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 594 kJ / 5 161 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,10 g |
Tuky | 238,04 g |
– nasycené | 97,42 g |
– nenasycené | 125,89 g |
–– mononenasycené | 89,38 g |
–– polynenasycené | 36,51 g |
––– omega 3 | 10,34 g |
Vláknina | 37,25 g |
Cholesterol | 543 mg |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 648,28 g |
– cukry | 283,78 g |
––– laktóza | 10,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
250 ml 250 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 250 ml |
mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
kypřící prášek | Kypřící prášek | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku kokosu | Kokos strouhaný | 125 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
1 lžíce 1 lžíce Karobu nebo čokolády | Karobový prášek | 15 g |
meruňky (nebo jiné ovoce) | Dužina meruňky čerstvá |