Nutriční hodnoty (Zapečené,plněné papriky na bazalce s oreganem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 998 kJ / 1 195 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 122,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,81 g |
| Tuky | 39,51 g |
| – nasycené | 14,77 g |
| – nenasycené | 18,20 g |
| –– mononenasycené | 15,11 g |
| –– polynenasycené | 3,09 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 20,72 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 67,90 g |
| – cukry | 47,37 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 velké červené papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
| 500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g strouhaného Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 rajčatový protlak větší | Protlak rajčatový | |
| 1 lžíce 1 lžíce bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 4 4 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |