Ředkvičková pomazánka
Jednoduchá a svěží pomazánka z ředkviček je ideální na snídani nebo svačinu. Nastrouháním ředkvičky ztratí svou pikantní chuť, navíc je zjemní i tvaroh, který tvoří základ pomazánky.
Postup přípravy
Krok 1: Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na malé kousky, nebo jej protlačíme kráječem na bramborový salát.
Krok 2: Ředkvičky nakrájíme na kousky nebo nastrouháme na hrubém struhadle, ztratí tak svou štiplavou chuť.
Krok 3: Pažitku nasekáme najemno. Vše smícháme s tvarohem a dosolíme.
Krok 4: Podáváme s čerstvým pečivem.
Zveřejněno 10. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ředkvičková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k1vN
Moje poznámka
Ředkvičková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k1vN
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 23 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 10 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 13 minutami
Míša řezy
Alena Kovarova před 19 minutami
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 55 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 57 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 2 hodinami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 2 hodinami
Suroviny:
tvaroh polotučný,
ředkvičky,
pažitka,
vejce,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.