Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas v palačinkovém těstíčku

Pangase mají rádi i ti, kteří rybám běžně neholdují, neboť jeho maso je příjemně křehké a postrádá typický rybí zápach. Navíc je velice všestranný a připravit se dá snad všemi možnými způsoby. Vyzkoušejte jej třeba usmažit v palačinkovém těstíčku.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

alena-s

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Rybí filety posypeme kořením na ryby. Vejce rozšleháme s mlékem a hladkou moukou na řídké těstíčko, které dochutíme podravkou a solí. Krok 2: Ve větší pánvi rozehřejeme lžíci oleje a másla. Vložíme připravené ryby a po jedné straně je opečeme.  Krok 3: Obrátíme, zalijeme těstíčkem a pod pokličkou pomalu pečeme, až těstíčko ztuhne. Podáváme posypané nasekanou petrželkou a řeřichou.

TIP: Ryby - jak s nimi pracovat a podle čeho vybírat

Zveřejněno 3. 5. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas v palačinkovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jROoW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas v palačinkovém těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jROoW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pangasius, vejce, mléko, mouka hladká, olej, máslo, koření na ryby, sůl, podravka, petrželka, řeřicha

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu