Pangas v česneku a bylinkách

Eliza Kuchařka: Eliza

4 porce Ryby 20 názorů

Suroviny

4 filety pangasia
2 stroužky česneku
2 vejce
6-8 lžic hladké mouky
2 lžíce mléka
hrst čerstvých nasekaných bylinek (pažitka, petrželka, libeček, šalvěj)
citrónová šťáva
olej na smažení
sůl
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Porce ryby osolíme, zakapeme citrónovou šťávou a naložíme do marinády, umíchané z mouky, vajec, bylinek, špetky soli a malého množství mléka - směs by měla ulpívat na mase.

  2. Necháme pár hodin marinovat a potom zprudka smažíme ve vyšší vrstvě hodně rozpáleného oleje dozlatova. Smažíme z obou stran, přičemž při smažení první strany maso ještě rovnoměrně potřeme zbytkem bylinkové směsi.
    Opečené maso přeskládáme do pekáčku a můžeme ještě asi 15 minut dopéct v troubě, abychom měli jistotu, že je ryba uvnitř hotová.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pangas v česneku a bylinkách

  • Iriska Iriska

    Těstíčko dělám z piva a taky přidávám provensálské. Krásný recept :yes::yes:+

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Elizo:-), díky Danielle jsem si všimla Tvého receptu a mám chuť.... Dělám podobně (místo mléka používám bílé víno, přidávám provensálské) a vždy si hodně pochutnáme... Ukládám a udělám. Máte krásné fotky:-).

    Odpovědět

  • Eliza Eliza(autorka receptu)

    Jé, a ta fotečka, všimla jsem si náhodou...a ty nic neřekneš...;-) Krásná.

    Odpovědět

  • Eliza Eliza(autorka receptu)

    Daniellko, to jsem ráda:-K. Asi jako každého, i mě nejvíc mě potěší, když podle mě někdo uvaří a pochutná si a ještě to písne:-):-K.

    Odpovědět

  • Danielle Danielle

    Výborné! Měli jsme s bramborovou kaší a všem moc chutnalo :-K
    +1b :yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza(autorka receptu)

    Jana: Doufám, že se oběd povede a napíšeš...;-)

    Odpovědět

  • Jana Jana(neregistrovaná)

    Právě dneska dělám k obědu,tak jsem zvědavá:-)

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    Tak nevím, ale i Tvých foteček Elizo mám ohromný hlad:-D:yes:

    Odpovědět

  • suslajda suslajda

    mám uloženo a v plánu zítra k obědu určitě to bude bašta ryby můžeme posílán další bodík.:-p:yes:

    Odpovědět

  • Colombo65 Colombo65

    Dobré těsťíčko nikdy nic nepokazí;-);-);-)

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova

    To bude dobrota:-p+12

    Odpovědět

  • drahulin drahulin

    Eli,krása.:yes::-pUkládám a posílám bod.

    Odpovědět

  • mysulka mysulka

    :-p:yes: to je krása, mám uloženo a určitě vyzkouším:yes::-K

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Pangase jsem zatím smažila jen ve strouhance, tohle je příjemná změna:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Eli, já a ryby, jakékoliv, jsme kámoši;-):yes::yes::yes:

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: ryba na bylinkách pangas na česneku bylinky na ryby pangasius na bylinkach pangasius na cesneku ryba na cesneku ryby na bylinkách smazeny pangas jaké bylinky na ryby pangas smažení pangas na česneku-recepty recepty ryby bylinky pangasius v bylinkovém těstíčku recept pangas pangas v těstíčku ryba bylinky knihy o bilinkach pangasius s cesnekem ryba na cerstvych bylinkach smaženy pangasius

Zapomněl/a jsem heslo