Podzimní makovec či bábovka
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto na oblíbený makovec či bábovku připravíme standardně jako na plech či do bábovky, ale navrstvíme do dortové formy s vloženým kruhovým středem (nechtěla jsem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těsto na oblíbený makovec či bábovku připravíme standardně jako na plech či do bábovky, ale navrstvíme do dortové formy s vloženým kruhovým středem (nechtěla jsem…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Jak připravit pečivo do velikonoční nádivky? Dokonalý výsledek zaručí osmahnutí a správné dochucení
FOR GASTRO & HOTEL: veletrh pro odborníky i gurmány s atraktivním programem
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience