Zampionove pulao
Recept ještě nebyl hodnocenRyzu preplachneme a na 30 minut namocime vo vode. Olej zohrejeme a pridame rimsku rascu, hnedy kardamon, skoricu, klinceky a azijsky bobkovy list. Nechame chvilocku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 758 kJ / 420 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 20,00 g |
| – nasycené | 8,00 g |
| – nenasycené | 10,00 g |
| –– mononenasycené | 2,00 g |
| –– polynenasycené | 8,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 40,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Ryzu preplachneme a na 30 minut namocime vo vode. Olej zohrejeme a pridame rimsku rascu, hnedy kardamon, skoricu, klinceky a azijsky bobkovy list. Nechame chvilocku…