Bolen na česneku s tymiánem
Recept ještě nebyl hodnocenBolena zbavíme kůže a z obou stran hodně osolíme a necháme chvilku odpočinout. Do hrníčku si prolisujeme 6 stroužků česneku, přidáme tymián (já dávala víc než málo),…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 608 kJ / 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 8,90 g |
| – nasycené | 1,48 g |
| – nenasycené | 4,50 g |
| –– mononenasycené | 3,80 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 73 mg |
| Sodík | 41 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 0,30 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Bolena zbavíme kůže a z obou stran hodně osolíme a necháme chvilku odpočinout. Do hrníčku si prolisujeme 6 stroužků česneku, přidáme tymián (já dávala víc než málo),…
Očištěnou rybu naporcujeme, porce osolíme a pokapeme citrónovou šťávou.Česnekové stroužky rozmačkáme a promícháme s olivovým olejem. Vzniklou směsí potřeme připravené…