Bolen v česnekové marinádě

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Ryby 6 názorů

Suroviny

1 větší bolen
sůl
citrón
4 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
hrubá mouka na obalení
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Očištěnou rybu naporcujeme, porce osolíme a pokapeme citrónovou šťávou.

  2. Česnekové stroužky rozmačkáme a promícháme s olivovým olejem. Vzniklou směsí potřeme připravené porce ryby a necháme je v chladu odležet nejméně hodinu, ale čím déle, tím lépe.

  3. Pak rybu obalujeme v hrubé mouce a smažíme dozlatova v rozehřátém oleji.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 53 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bolen v česnekové marinádě

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: bolen na česneku

Zapomněl/a jsem heslo