Jáhlové sušenky s gofiem
Recept ještě nebyl hodnocenJáhly důkladně propláchneme teplou vodou, až než ji přestanou zabarvovat. Poté je zalijeme rostlinným mlékem, přidáme 3 lžíce cukru a uvaříme doměkka. Já je přivedu k…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 8,00 g |
| – nasycené | 5,00 g |
| – nenasycené | 2,00 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 75,00 g |
| – cukry | 75,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Jáhly důkladně propláchneme teplou vodou, až než ji přestanou zabarvovat. Poté je zalijeme rostlinným mlékem, přidáme 3 lžíce cukru a uvaříme doměkka. Já je přivedu k…
Ze všech surovin umícháme tužší nerozpadavé těsto. Vodu přidáváme podle potřeby, aby se suroviny spojily, ale aby těsto nebylo příliš lepivé a řídké. Z těsta tvoříme…
Není to žádná výjimka, že se dorty podávají již dopředu rozdělené na porce, ale tento je přece jen trochu jiný: Každý dílek klínovitého tvaru zde totiž připomíná díky…