Podzimní citronová bábovka s medem
Recept ještě nebyl hodnocenVymícháme vejce s cukry, přidáme šťávu, olej, med a střídavě mléko vlažné s moukou a práškem. Dáme do formy a pečeme na 180°C asi 45 minut. Bábovku polijeme citronovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 209 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 30,00 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 13,00 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 55,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 10,00 g |
Vymícháme vejce s cukry, přidáme šťávu, olej, med a střídavě mléko vlažné s moukou a práškem. Dáme do formy a pečeme na 180°C asi 45 minut. Bábovku polijeme citronovou…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Proč navštívit Jižní Tyrolsko? Dobrým důvodem je zdejší chřest, místní farmář prozradil, jak si jej nejlépe vychutnat
Jak prodloužit trvanlivost čerstvých borůvek? Majitel borůvkové farmy varuje před vlhkostí i skladováním na vzduchu
Na gril! Pořiďte si pomocníky, které vám pomohou udělat grilovačku nezapomenutelnou