Pomazánka ze pstruha
Recept ještě nebyl hodnocenNejlépe čerstvého vykuchaného pstruha vložíme do vroucí osolené vody a vaříme cca 15 minut na mírném ohni. Po uvaření pstruha zbavíme kůže a lehce vykostíme. Maso…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejlépe čerstvého vykuchaného pstruha vložíme do vroucí osolené vody a vaříme cca 15 minut na mírném ohni. Po uvaření pstruha zbavíme kůže a lehce vykostíme. Maso…
Přidáno před 9 minutami
Přidáno před 28 minutami
Přidáno před 47 minutami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Tesco zavádí Clubcard ceny. Nabízí tak členům svého věrnostního programu okamžitý benefit na prodejní ploše
Jak se zrodil buřtguláš? Ve Vídni letěl ten klasický, tak Češi vymysleli jeho levnější variantu
Zahřejme své děti v chladných dnech správnými potravinami. Hřejivý jídelníček na celý týden přijde vhod