Dort žirafa
Recept ještě nebyl hodnocenKorpus na dort:postup: bílky +cukr tak 3/4 ušlehat do tuha, žloudky +zbytek cukru ušlehat stačí drobet nemusí byt pěna!Potom vyšlehat směs ze žloudků a bílků +olej…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 774 kJ / 424 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 8,00 g | 
| – nasycené | 2,00 g | 
| – nenasycené | 6,00 g | 
| –– mononenasycené | 1,00 g | 
| –– polynenasycené | 5,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 11 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 87,00 g | 
| – cukry | 87,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			
	
Korpus na dort:postup: bílky +cukr tak 3/4 ušlehat do tuha, žloudky +zbytek cukru ušlehat stačí drobet nemusí byt pěna!Potom vyšlehat směs ze žloudků a bílků +olej…