Jogurtovo - šlehačkový zákusek
Recept ještě nebyl hodnocenPiškotové řezy s ovocem a svěžím krémem byly, jsou a vždy budou velmi oblíbené. Pochutnáte si na nich zejména v létě, kdy můžete použít rozmanité čerstvé ovoce. V tomto…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 347 kJ / 83 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,13 g |
| – nasycené | 2,20 g |
| – nenasycené | 0,88 g |
| –– mononenasycené | 0,80 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,33 g |
| Cholesterol | 9 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 10,33 g |
| – cukry | 10,33 g |
| ––– laktóza | 4,33 g |
Piškotové řezy s ovocem a svěžím krémem byly, jsou a vždy budou velmi oblíbené. Pochutnáte si na nich zejména v létě, kdy můžete použít rozmanité čerstvé ovoce. V tomto…
Šlehačku ušlehat podle návodu na obalu, smíchat jogurt s pudinkovým práškem a citronovou šťávou a jemně vmíchat ušlehanou šlehačku. Nechat vychladit a nalít do…
Lehký broskvový koláč s jogurtem a nadýchanou šlehačkou je osvěžující dezert plný letních chutí. Jemné těsto, sladké broskve a vanilková poleva vytvoří dokonalou…