Kližka hovězí s morkovou kostí - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 387 kJ / 93 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1,30 g |
| – nasycené | 0,56 g |
| – nenasycené | 0,60 g |
| –– mononenasycené | 0,54 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 48 mg |
| Sodík | 77 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Ossobuco na víně a zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenOtřeným plátkům ossobuco na několika místech nařízneme blánu, kterou mají po obvodu, aby se později nekroutily. Obalíme je v hladké mouce se solí a pepřem a na oleji z…
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více