Kompot ovocný
Kompot třešňový - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 350 kJ / 84 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 0,10 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,10 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,00 g |
| – cukry | 18,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |