Zeleninová s vločkami - polévka
Recept ještě nebyl hodnocenZeleninu nakrájíme - růžičkovou kapustu pouze rozpůlíme, a vše restujeme na lžíci sádla. K restované zelenině přidáme ovesné vločky. Poté vše zalijeme vodou, osolíme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 188 kJ / 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zeleninu nakrájíme - růžičkovou kapustu pouze rozpůlíme, a vše restujeme na lžíci sádla. K restované zelenině přidáme ovesné vločky. Poté vše zalijeme vodou, osolíme a…
Pro slavnostnější oběd, či večeři, se doslova perfektně hodí šťavnaté hovězí závitky se slaninou a mrkví, s omáčkou z červeného vína. Jejich příprava je sice…
Štedrovečerní polévka z rybího vývaru, která bude chutnat i odpůrcům ryb. Na másle orestovaná zelenina, vývar z kapřích hlav a libová filátka z tresky nebo tilápie…