Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí závitky na víně (s mrkví)

Pro slavnostnější oběd, či večeři, se doslova perfektně hodí šťavnaté hovězí závitky se slaninou a mrkví, s omáčkou z červeného vína. Jejich příprava je sice zdlouhavější, ale výsledek opravdu stojí za to.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

14. 6. 2024 13:56

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 453 kJ / 1 781 kcal
Bílkoviny9,90 g
Tuky168,50 g
Vláknina7,25 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,41 g
Sůl8,50 g
Sacharidy21,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dobrý je v omáčce i česnek, který se může přidat spolu s mrkví.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 6. 2024 08:18

:-)<3:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta hovězí, slanina, mrkev, víno červené, koření na vývar, sůl, pepř mletý, olej, mouka hladká, tuk

TopRecepty.cz

Hovězí závitky na víně (s mrkví)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOQGW