"Voňavá" tarhoňa
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve připravíme lilek. Přepůlíme jej, nakrájíme do něj mřížky, osolíme a necháme vypotit cca 20 minut. Pak lilek otřeme, pokapeme olivovým olejem a dáme jej péct do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 701 kJ / 407 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 7,50 g |
| – nasycené | 3,50 g |
| – nenasycené | 4,00 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 75 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 70,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Nejdříve připravíme lilek. Přepůlíme jej, nakrájíme do něj mřížky, osolíme a necháme vypotit cca 20 minut. Pak lilek otřeme, pokapeme olivovým olejem a dáme jej péct do…
slaninu si nakrájíme na kostičky, vhodíme na pánev(např.Wok) osmahneme do křupava přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět libovolnou uzeninu…
Vychutnejte si zdravý a lahodný pokrm s lososem a zeleninou, připravený v parním hrnci. Takováto úprava zachovává všechny živiny a přirozené chutě surovin. Recept je…