Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí
Recept ještě nebyl hodnocenDo kastrůlku se 150ml vody dáme špetku soli, svařákové koření a slabým varem necháme 8minut povařit. Poté vychladíme a do nálevu naložíme alespoň na 2hodiny plátky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 464 kJ / 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 10,00 g |
| – nasycené | 2,00 g |
| – nenasycené | 6,00 g |
| –– mononenasycené | 4,00 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Do kastrůlku se 150ml vody dáme špetku soli, svařákové koření a slabým varem necháme 8minut povařit. Poté vychladíme a do nálevu naložíme alespoň na 2hodiny plátky…
V kastrůlku pod pokličkou necháme 10minut vařit slabým varem pomerančovou šťávu se svařákovým kořením. Po vychlazení přecedíme do uzavíratelné nádoby, přidáme víno,…