Dort pro babičku houbařku
Recept ještě nebyl hodnocenkrém nutela: jednu střední nutelu ušleháme se změklým máslem a půlkou vanilkového cukru, já jsem přilila trošku bayleis a výsledek úžasný!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
krém nutela: jednu střední nutelu ušleháme se změklým máslem a půlkou vanilkového cukru, já jsem přilila trošku bayleis a výsledek úžasný!
Přidáno před 45 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
Palapaisti aneb Dušené hovězí s mrkví: Vynikající finské jídlo z jednoho hrnce zasytí a zahřeje
Letem masovým světem: Jak správně vybrat, uchovávat i mrazit vepřové maso? Zachování čerstvosti pomůže obyčejná folie