Slané makové hvězdičky
Recept ještě nebyl hodnocenVykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na dílky, z každého uděláme bulku a necháme asi 15-20 minut odpočinout. Bulku dáme do misky s mákem a zmáčneme ji na placku. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vykynuté těsto propracujeme, rozdělíme na dílky, z každého uděláme bulku a necháme asi 15-20 minut odpočinout. Bulku dáme do misky s mákem a zmáčneme ji na placku. …
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Jak nejlépe oživit zvadlé listy zeleniny a salátů? Pomůžou lednice, utěrka, voda, hluboký talíř i obyčejný igelitový sáček
Trochu líné bochánky: Upečte si na Štědrý den typické staročeské pečivo peciválky
Řecký koláč portokalopita podle Josefa Maršálka: Snadný moučník voní mandlemi a je vláčný díky pomerančovému sirupu