Želé z lambrusca s lesními jahodami
Recept ještě nebyl hodnocenDortové želé smícháme se dvěma lžicemi cukru a s vínem přivedeme k varu, povaříme cca minutu - musí se stále míchat, je to stejné, jako když vaříte želé na dort.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 351 kJ / 84 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dortové želé smícháme se dvěma lžicemi cukru a s vínem přivedeme k varu, povaříme cca minutu - musí se stále míchat, je to stejné, jako když vaříte želé na dort.…
Omáčka: ovoce, víno, med a hřebíček přivedeme k varu a pak na mírnějším ohni asi 20 minut redukujeme - občas zamícháme, ke konci hlídáme. Když směs zhoustne, osolíme a…
Broskve oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na kousky do misky . Na plotně svaříme vodu s cukrem a horké nalijeme na broskve v misce. Přikryjeme misku a dáme vychladit do…