Pomazánka s anglickou slaninou
Recept ještě nebyl hodnocenObrané maso z kostí spolu s anglickou slaninou, natvrdo uvařenými vejci a okurkami umeleme na masovém strojku.Přidáme hořčici, majonézu, sůl a pepř. Promícháme a dáme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 833 kJ / 199 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,00 g |
| – nasycené | 5,00 g |
| – nenasycené | 9,00 g |
| –– mononenasycené | 7,00 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 48 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Obrané maso z kostí spolu s anglickou slaninou, natvrdo uvařenými vejci a okurkami umeleme na masovém strojku.Přidáme hořčici, majonézu, sůl a pepř. Promícháme a dáme do…
Obrané kosti dáme na cca 30 minut vařit. Kroupy několikrát propláchneme v horké vodě a dáme taktéž vařit. Po 30 minutách vývar přecedíme a kosti již dále nepoužíváme.…