

Pomazánka s anglickou slaninou
Suroviny
- uvařené maso z kostí
- 20 dkg domácí uzené anglické slaniny
- 5 natvrdo uvařených vajec
- 1 lžíce hořčice
- 3 lžíce majonézy
- 3 sterilované okurky
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Obrané maso z kostí spolu s anglickou slaninou, natvrdo uvařenými vejci a okurkami umeleme na masovém strojku.
Přidáme hořčici, majonézu, sůl a pepř. Promícháme a dáme do lednice vychladit.
Podáváme na toustovém chlebu, zdobené pažitkou. Záměrně jsem do pomazánky nedávala cibuli ani česnek, aby vynikla chuť a vůně domácí uzené anglické slaniny.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pomazánka s anglickou slaninou
-
No teda Ivčo co mi to děláš, jukla jsem na tvé receptíky-sice se říká že sytý člověk nemá chut na další jídlo ale tady u tebe to ani jinak nejde,a tu pomazánku přímo cítím jak voníí.S dovolením příští dortík bude s touto pomazánkou.
:bodíček letí
-
No, je to nádhera, ne nadarmo se říká, že jíme očima a já bych si do toho košíku hned hrábla
-
Určitě dobrota
+8
-
Pomazánky, to my máme rádi
-
Ivanko, z jakých kostí, uzených ? Máš nádherou fotku
-
Ivulinko, to je krásná fotka
a pomazánka bude určitě super
+
-
Téda holky, vy jste rychlovky, však taky se nestihla ani zaležet, pomohl jí především manžel a dcerka vyhládlá z venku. Nezůstala ani polovina, a já myslela, že bude na jak dlouho, vydrží sotva do zítřka.
-
Ta musí být dobroučká. Určitě vyzkouším
....2
-