Knäckebrod - jemný křupavý chléb
Recept ještě nebyl hodnocenDo misy preosejeme obe múky, zmiešame s cukrom, soľou, pridáme pokrájané maslo a studeným mliekom spracujeme na hladké cesto, ktoré odložíme aspoň na 1 hodinu do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 442 kJ / 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 1,40 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 1,10 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do misy preosejeme obe múky, zmiešame s cukrom, soľou, pridáme pokrájané maslo a studeným mliekom spracujeme na hladké cesto, ktoré odložíme aspoň na 1 hodinu do…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 19. 4. 2024 14:01
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
VIDEO: Jak na hot dog naruby? Obrácená verze pouliční pochoutky se snadno dělá a skvěle chutná
Jak dlouho vydrží pečicí papír a jaký zvolit, aby se dal na pečení využít opakovaně? Všímat si musíme hlavně gramáže
Sváteční prvorepubliková bábovka: Mramorová šlehačková podle „Sandtnerky“ voní čokoládou a chutná božsky