Kvašáky à la "Sparta" dle Jožky Valáška
Recept ještě nebyl hodnocenOkurky kvašáky bývají většinou chlapský majstrštyk. Naskládat okurky do vhodné nádoby (ať již kameninové nebo sklenice) a zalít nálevem podle vlastní chuti. Pak už stačí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Okurky kvašáky bývají většinou chlapský majstrštyk. Naskládat okurky do vhodné nádoby (ať již kameninové nebo sklenice) a zalít nálevem podle vlastní chuti. Pak už stačí…
Okurky kvašáky bývají většinou chlapský majstrštyk. Naskládat okurky do vhodné nádoby (ať již kameninové nebo sklenice) a zalít nálevem podle vlastní chuti. Pak už stačí…
Filet lososa, marinovaný v marinádě z kouřové soli, adžiky a limetkové šťávy, ogrilujeme a podáváme s osvěžující exotickou salsou z grilovaného ananasu, která má díky…
Krásné letní dny trávíme raději venku a k vaření vybíráme raději recepty rychlé na přípravu. Kuřecí kousky se spoustou zeleniny a bylinek jsou toho důkazem. Nastrouhaný…
Špagety z jednoho hrnce ocení všichni, kdo si chtějí pochutnat na výtečném jídle bez zbytečného nádobí a složité přípravy. Šetří čas, energii a přitom si zachová plnou…